Mikä?

Contact 2016 -rekrytointimessut järjestetään Vaasassa tiistaina 17.1.2017. Länsirannikon suurin poikkitieteellinen akateemisten opiskelijoiden rekrytointitapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa alueen 12 000 korkeakouluopiskelijaa ja löytää parhaat osaajat.

Missä?

Messut pystytetään keskeiselle paikalle Palosaaren merenrantakampukselle. Historiallinen Fabriikki tarjoaa entisen puuvillatehtaan modernisti uusitut tilat näytteilleasettajien ja messuvieraiden käyttöön. Käytössämme on myös moderni Mathildan tila kampuksen toisella puolella.

Mitä?

Messupäivänä järjestetään ajankohtainen paneelikeskustelu, ura- ja yritysluentoja sekä työpajoja, jotka valmentavat työhakuun valmistautumisessa. Ensi vuonna erityisesti tärkeänä on pikahaastattelut, joista voikin napata unelmien kesätyöpaikan.

Messupäivä on monipuolinen, mutta samanaikaisesti tiivis kokonaisuus, joka tarjoaa työnhakijalle erinomaiset valmiudet työnhakuun sekä vastaavasti työnantajalle mitä parhaimman tilaisuuden rekrytoida tulevaisuuden työntekijöitä.

Messut on must!

Messuilla pääset tapaamaan Suomen eturivin yritysten edustajia ja keskustelemaan kasvokkain uramahdollisuuksista. Työpajoissa ja keskustelutilaisuuksissa saat arvokasta tietoa urasuunnitteluun ja työnhakuun liittyvistä aiheista ja pääset esittämään sinun mieltäsi askarruttavia kysymyksiä suoraan asiantuntijoille.

Tapahtuma ottaa jo ajankohtansa puolesta huomioon niin kesätyöläiset kuin vakituista työsuhdettakin kaipaavat opiskelijat. Saavu siis kesätyön perässä tai gradu kainalossa valmiina uraputkeen – Olet joka tapauksessa varmasti oikeassa paikassa!