Kutsu Contact rekrymessut 2017

Tule mukaan korkeakouluopiskelijoita,

yrityksiä ja yhteisöjä yhdistäville Contact-rekrymessuille

Vaasan yliopiston kampukselle tiistaina 17.1.2017.

 

Näkyvyyttä yrityksille

Contact-Rekrymessut ovat pohjanmaan suurimmat rekrytointimessut, ensi vuoden messut tulevat olemaan suuremmat kuin koskaan ennen. Messuja markkinoidaan kohdennetusti opiskelijoille suunnatuissa kanavissamme sosiaalisessa mediassa, lehdissä sekä Pohjanmaan eri kouluilla.

Tulevaisuuden työntekijät

Messuillamme vieraili 2016-messuilla yli 3000 eri alojen opiskelijaa Vaasan Yliopistolta, Hanken Svenska Handelshögskolanista, Åbo akademilta, Vaasan Ammattikorkeakoulusta sekä Novialta. Messujen imagoa on ensi vuodeksi tarkoitus muuttaa vieläkin kiinnostavampaan ja opiskelijoita houkuttelevampaan suuntaan, pyrimme ensi vuonna yli 4500 kävijään.

Työntekijöitä joka ammattialueelta

Vaasan ollessa Suomen johtavampia energia-keskittymiä on myös koulujemme tarjonta Suomen parasta. Vaasasta joka viides vastaan tuleva henkilö on opiskelija. Vaasasta onkin mahdollista hankkia yritykselle jokaiseen toimi-alaan ammattilainen, niin tuotantoon, logistiikkaan, talouteen kuin henkilöstöpuolelle. Vaasan valttina on kaksikielisyys, kaupungista löytyykin tuhansia kaksikielisiä opiskelijoita.

Ammattitaitoa ja aitoa asiakaspalvelua

Contact Rekrymessut järjestetään jo 22. Kerran Vaasan Yliopiston kuvankauniilla kampuksella. Tärkeintä meille on luoda asiakkaillemme mutkaton ja menestyksekäs tapahtuma. Olemme valmistautuneet laatimaan teille parhaat mahdolliset ratkaisut päivän ajaksi, näin voitte itse keskittyä vain omaan sisältöönne, tarjoten parhaan mahdollisen elämyksen opiskelijoille.

liitteenä messujen hinnasto.

 

hinnasto

 

 

 

 

Ota yhteyttä

 Matias Korpisalo ja Juuso Sallinen
040 1245 775|050 3436 445

messuvastaava@vyy.fi

Contact 2017
c/o Vaasan yliopiston ylioppilaskunta
Yliopistonranta 5, 65200 VAASA