Kom med på Contact-rekryteringsmässan som sammanför

högskolestuderanden, företag och samfund

vid Vasa universitets campus tisdagen den 17.1.2017.

 

 

Välkommen till Vasa universitets campus tisdagen den 17.1.2017 på Contact-rekryteringsmässan, som sammanför högskolestuderanden, företag och samfund. Ta tillfället i akt och rekrytera de bästa experterna. Contact-rekryteringsmässan är mötesplatsen för argetsgivare och framtidens arbetstagare. Evenemanget, som nu ordnas för 22:de gången, har ett kontinuerligt ökande antal besökare.

Som regionens största akademiska rekryteringsevenemang erbjuder Contact-rekryteringsmässan er synlighet och tillfälle att bli kända bland 12 000 högskolestuderande vasabor, oavsett årskurs. Vi erbjuder er även möjlighet att ordna företagspresentationer, intervjuer eller andra skräddarsydda program.

Från och med hösten marknadsförs mässan i stor utsträckning via lokal media, intressentgrupper, mässidan, social media samt via olika reklaminslag. Veckan innan mässan publiceras en Contact  -mässbilaga i tidningen Vaasan Ylioppilaslehti (upplaga 3 500 st). Mässbilagan delas även ut på campusområdet under mässdagen.

För att garantera en smidig mässupplevelse erbjuder vi färdiga lösningar, med nödvändig service såsom flexibel matservering och mässassistent, till företagen. På så vis kan ni koncentrera er på det väsentliga och för egen del garantera en lyckad mässa.

 

Ta kontakt

Matias Korpisalo & Juuso Sallinen

040 1245775| 050 3436445
messuvastaava@vyy.fi

Contact 2017
c/o Vaasan yliopiston ylioppilaskunta
Yliopistonranta 5, 65200 VAASA